Be om demo

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt.
      JA​, jeg vil motta relevant informasjon fra Admincontrol på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av ved å sende en mail til info@admincontrol.com.

E-signering for alle markeder

På ett år har nærmere 1.100 av Admincontrol sine kunder tatt i bruk e-signering, og over 31.000 signaturer har blitt utført bare i Norden. Nå er en alternativ e-signeringsprosess, som ikke er basert på eID, på plass. Denne tjenesten vil kunne brukes i alle markeder.

Det er nå halvannet år siden første versjon av Admincontrol sin løsning for e-signering ble lansert, og denne har det vært meget stor etterspørsel etter. Nå har nesten halvparten av våre kunder allerede tatt i bruk e-signering i sin styreportal. I Norden var Norge det siste landet ut med å åpne opp for e-signering og oppbevaring av protokollen i lovverket, dette skjedde samtidig med at Admincontrol lanserte sin løsning.

Alternativ løsning for andre markeder

E-signeringsløsningen har så langt kun vært tilgjengelig i Norden fordi den er basert på elektronisk ID (Bank ID, NemID og Tupas), men nå har også en alternativ løsning som vil fungere i alle markeder, kommet på plass. Den nye versjonen av Admincontrol-tjenesten inkluderer en alternativ, SMS-basert signeringsløsning (One-Time-Password). Den nye løsningen (Begrenset signatur) overholder eIDAS-standarden for e-signaturer, i likhet med den eksisterende løsningen (Avansert signatur). Begrenset signatur vil ikke ha en like sterk autentifisering som elektronisk ID, men for de aller fleste dokumenter og beslutninger vil imidlertid dette være mer enn godt nok for formålet som den skal brukes til.

Les også: Vårt produktark om e-signering her 

Stor etterspørsel etter E-signering

Admincontrols produktdirektør, Kristoffer Munthe Aasbø, påpeker at kunder utenfor Norden og kunder med ett eller flere styremedlemmer utenfor Norden, lenge har ønsket en alternativ løsning.

Les også. E-signering: Dette må du vite 

Nå vil alle styremedlemmer få muligheten til å benytte denne tjenesten. Uansett hvilket land de befinner seg i.

Kristoffer Munthe Aasbø, produktdirektør i Admincontrol

Munthe Aasbø legger til at e-signering vil gjøre hverdagen enklere for de fleste selskaper.

Kristoffer Munthe Aasbø på Karl Johan med masse løv på bakken.

Kunder utenfor Norden har lenge etterspurt en alternativ signeringsløsning for sine brukere. Nå har dette kommet på plass.

–  Ved bruk av e-signering er man ikke lenger bundet til kontoret og avhengig av tilgang til utstyr som skriver og skanner. Man kan fatte raske beslutninger, og ikke minst, prosessere dem mens man er på farten – uten å bli flaskehalsen i beslutningsprosesser. Flere og flere selskaper ser fordelen ved å benytte seg av dette, og derfor synes vi det er gledelig å kunne tilby denne tjenesten til alle markeder og for selskaper med styremedlemmer som ikke er basert i Norden, sier Munthe Aasbø.

Han legger til at digital signering av dokumenter er enkelt og tidsbesparende både for styremedlemmer og administrasjon. I tillegg kan kostnadene knyttet til utskrift, skanning, forsendelse og håndtering av dokumenter reduseres betraktelig.

Med e-signatur kan brukerne enkelt signere dokumenter, og administrasjonen får full kontroll og oversikt over signeringsprosessen med sikkerheten godt ivaretatt, avslutter Munthe Aasbø.

Se opptak av webinaret her

eSigning Webinar

Fyll ut skjemaet for å få tilgang til opptaket fra vårt eSigning webinar
      Nyhetsbrevet vårt er på engelsk og sendes 2-4 ganger i året. Du kan melde deg av igjen når du måtte ønske.

Vil du vite mer om e-signering? Sjekk ut disse ressursene her