Be om demo

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt.
      JA​, jeg vil motta relevant informasjon fra Admincontrol på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av ved å sende en mail til info@admincontrol.com.

Med nye utfordringer i sikte

Etter 13 år i Admincontrol er CEO Christian Petersens reise i Admincontrol slutt. Nå er det nye utfordringer som venter. Mest av alt vil han savne kulturen innad i selskapet og kollegene han har jobbet tett med i alle disse årene.

Admicontrol er min lille baby. Jeg elsker selskapet som jeg har vært så heldig med å få lov til å være med på å bygge opp, og alle menneskene som jobber her. Men, det har dukket opp en mulighet som har pirret min nysgjerrighet og lidenskap. Jeg forlater ikke Admincontrol, men jeg går videre til noe nytt, sier han.

Vi hopper noen år tilbake. Hvordan var det Admincontrol-eventyret begynte for deg?
Det hele startet i 2005 da en av gründerne, Ståle Løvbukten, tok en master om styrearbeid på BI. Han observerte at det var behov for teknologiske løsninger som kunne støtte styrearbeid. Ståle er en god venn av meg, og samme år spurte han om jeg ville være med på laget. Den gangen var vi kun et lite team som gjorde alt fra salg til utvikling. Det var en spennende, men også ganske utfordrende til tider.

-– Hvordan var modningen i markedet på den tiden?
Den var helt jomfruelig. Det var omtrent ingen som visste hva styreportal var eller hvordan dette kunne være med å hjelpe selskapet til å jobbe mer effektivt og sikkert. Vi begynte med andre ord helt på «scratch».

Når kom det store vendepunktet?
Vi var heldige som tidlig fikk en norsk børsgigant som kunde. Det børsnoterte selskapet hadde hatt en lekkasje i forkant av en kvartalspresentasjon, og ønsket derfor å finne en sikker løsning for styredokumentene. Admincontrol laget derfor en digital løsning hvor man kunne dele informasjonen og vite hvem som hadde mottatt den. At vi fikk dette store børsnoterte selskapet som kunde var helt klart et stort vendepunkt for oss.

Hvorfor slo Admincontrol gjennom?
Jeg tror at dette er en kombinasjon av flere ting. Det var helt klart et behov for en sikker løsning for styredokumenter i markedet, vi har vært flinke til å utvikle de rette løsningene i samarbeid med våre kunder, vi har klart å tiltrekke og fastholde de riktige ansatte, gitt de anledning til å prøve og feile, gitt våre kolleger en mening med jobben og har hatt en god porsjon med flaks. Dessuten har vi hele veien hatt klokketro på at vi skulle slå gjennom og vi har fokusert ekstremt mye på vår lille nisje.

Hva er hemmeligheten bak å bygge opp et suksessfullt selskap?
– I Admincontrol skapte vi en god kultur fra dag en, og dette ble selve DNA-en i selskapet. For meg har det hele veien vært viktig å ha en balanse mellom å fokusere på menneskene og resultatene. Mitt fokus var å få inn de riktige menneskene. Glade og innovative mennesker som tørr å prøve og feile. Hvis man får dette på plass, så kommer de gode resultater til slutt. I vår siste undersøkelse om medarbeidertilfredshet fikk vi en Net Promoter Score på 71 prosent – noe som er skyhøyt. Dette er noe alle i selskapet kan være stolte over. Dessuten har vi hele veien klart å sette kundene i fokus, og vi har hele veien utviklet vårt produkt i samarbeid med disse.

 – Hva er det største du har opplevd i Admincontrol?
– Jeg kan med hånden på hjertet si at det ikke er tallene som har vært det viktigste for meg. Det jeg kommer til å ta med meg videre er den lidenskapen og stoltheten menneskene i Admincontrol har vist for Admincontrol. Jeg tar også med meg at jeg har bidratt til å skape en arbeidsplass hvor folk «backer» hverandre opp og hvor man feirer hverandres suksess. Det er en unik «teamspirit». Dette gjør meg stolt!

CEO i Admincontrol Christian Petersen forklarer at selskapet har hatt fokus på tre ting. Kundene, aksjonærer og medarbeiderne.

Hva kommer du til å savne mest?
Jeg kommer til å savne de flotte menneskene. De glemmer jeg aldri.

Hvorfor har du valgt å gå videre? Hva skjer videre?
– Jeg har fått en mulighet som har pirret min nysgjerrighet og lidenskap, og derfor går jeg videre til nye utfordringer. Selskapet har aldri noensinne vært i bedre tilstand, og jeg føler at jeg kan forlate selskapet med rak rygg. Jeg kommer selvfølgelig til å savne Admincontrol, men på en annen side vet jeg at det kommer til å gå veldig bra også uten meg.

Så det store spørsmålet som alle kundene nå sikkert lurer på. Er selskapet i gode hender?
– Selskapet er i veldig gode hender. Møyfrid Øygard som tar over etter meg er en fantastisk god leder som jeg har stor respekt for og beundrer. Jeg er helt sikker på at hun kommer til å videreføre Admincontrol i riktig bane med et glimt i øye. Hun har vært salgsdirektør i flere år og hun kjenner selskapet og produktet veldig godt fra før. Vi har også en ledergruppe som er veldig dyktige og meget kompetente og lidenskapelige medarbeidere som vil videreføre selskapet. Med andre ord kommer ingenting til å endre seg for våre kunder. Jeg ønsker å takke kundene for tilliten og troverdigheten gjennom 13 deilige år. Takk for konstruktive innspill, ros/ris og interesse for Admincontrol som har vært en del av vår utvikling. Det er viktig at dere fortsetter med dette for at selskapet skal fortsette å utvikle seg i riktig retning, og for at vi skal levere løsningene kundene faktisk ønsker seg.

Be om demo!

Be om demo!

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt.
      JA​, jeg vil motta relevant informasjon fra Admincontrol på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av ved å sende en mail til info@admincontrol.com.