Be om demo

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt.
      JA​, jeg vil motta relevant informasjon fra Admincontrol på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av ved å sende en mail til info@admincontrol.com.

Admincontrol har fått ny leder

Etter at Admincontrol sin CEO gjennom 13 år, Christian Petersen, valgte å gi seg i desember 2018, har vi nå fått en ny og topp motivert Managing Director på plass. Møyfrid Øygard gleder seg til å ta fatt i oppgaven som ny leder for selskapet.– Jeg er både stolt og spent over å ha fått muligheten til å ta over lederrollen i selskapet. I 2019 vil fokuset vårt på kunder og produktutvikling videreføres, samt at vi ekspanderer i nye markeder.

1. Hva har du gjort tidligere? Når startet du i Admincontrol?

–  Jeg har 15 års erfaring med salg og ledelse, blant annet mange år i ulike roller i Schibsted-konsernet. Da jeg begynte i Admincontrol for to år siden kom jeg rett fra fire år som Country Manager i et annet nordisk SaaS-selskap, Apsis, som selger digitale kommunikasjonsløsninger.

2. Hvorfor takket du ja til stillingen som ny Managing Director i Admincontrol?

–  Henvendelsen fra Christian Petersen kom som en stor overraskelse, og jeg måtte tenke grundig gjennom hvorvidt jeg virkelig ønsket å overta etter en så høyt verdsatt og kompetent leder som ham. Etter litt grubling endte jeg likevel opp med å takke ja fordi jeg kjenner bedriften og kollegaene godt, er veldig begeistret for kulturen Christian og alle andre sammen har skapt her, og kan stå inne for å opprettholde og videreforedle denne. Samtidig får jeg også videreutviklet meg på områder jeg har hatt mindre med å gjøre tidligere, og jeg tror jeg kan bidra til å videreføre høy kundetilfredshet og vekst for selskapet og våre eiere.

3. Admincontrol har blitt den ledende aktøren i Norden med sine løsninger. Hva tenker du ligger bak den suksessen?

–  Jeg tror at det er en sammensetning av flere ting: Vi har en sikker og brukervennlig tjeneste som er utviklet i tett samarbeid med våre kunder for å dekke deres reelle behov. I tillegg til dette har vi også klart å rekruttere og beholde supre kollegaer som er engasjerte og profesjonelle, og som alle bidrar til et fantastisk godt arbeidsmiljø både i Norge og de andre landene vi har kontor i. Vi har også vært heldige med at det generelt er en voksende trend at næringslivet digitaliseres – særlig selskapsledelsen.

4. Hva blir den største forskjellen for deg nå som du går fra å være salgsdirektør til å være Managing Director ?

– Det blir et mye bredere ansvarsområde – både faglig og geografisk, og det blir svært viktig å heve blikket og tenke fremover. Grunnlaget legges sammen med ledergruppen og alle andre kollegaer for at vi skal lykkes også i tiden som kommer. Det blir naturlig nok mindre kundekontakt, men jeg ønsker fortsatt å kunne delta på arenaer der jeg møter kundene våre direkte og kan motta deres tilbakemeldinger og innspill.

5. Blir det noe nytt med deg som leder?

– Når man bytter ledelse så blir det naturlig nok en litt annen form for kommunikasjon. Jeg ønsker å formidle en tydelig retning for hvor Admincontrol skal og hvordan vi skal komme dit. Ellers blir mye likt, siden forgjengeren og jeg har sammenfallende syn på hvordan vi jobber med mennesker. Jeg er veldig opptatt av arbeidskultur og miljø, og tror jeg vet hva som skal til for å fortsette å bevare alt det gode hos oss som påvirker videre suksess. Ellers er strategi og prioriteringer for Admincontrol allerede godt staket ut, så det handler mye om å «keep up the good work» i nødvendig fart på vegne av kollegaer og kunder, og kundene våre skal dermed ikke merke noen stor forskjell.

6. Hva tror du blir mest spennende for Admincontrol i 2019?

– Jeg tenker at det å styrke posisjonen vår ytterligere gjennom videre produktutvikling og ekspansjon i nye markeder blir viktig. 2019 blir helt klart et spennende år for Admincontrol.

Vil du vite mer om Admincontrol? 

Be om demo her

Be om demo.

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt.